France

Plaja din Sfântul Gheorghe

Plaja din Sfântul Gheorghe

Experienta ta in Delta Dunarii.

Sfântul Gheorghe nu este doar un sat pescăresc în care tradițiile sunt mai presus de orice pe lumea aceasta, ci și o parte a României în care timpul se oprește în loc și te obligă să te bucuri de frumusețile unei lumi ce pare ruptă de locurile mioritice în care ne-am obișnuit să practicăm turismul. Ce-i drept, în nici un alt loc din țară, nu ai parte de cea mai frumoasă vedere în care Dunărea nu îmbrățișează Marea Neagră așa cum se întâmplă în Sfântul Gheorghe.
De astfel, daca te-ai decis că aceasta este vacanța pe care ți-o dorești, trebuie să știi că o cazare în Delta Dunării nu este definită de stele, poate doar de cele care veghează pe cer, nici de opulența care ne sufocă peste tot, ci doar de opulenta natură din Biosfera Deltei cu care nu putem concura.

Un loc în care nimeni nu rămâne fără cazare în Deltă, și chiar de ai rămâne sub cerul liber tot ai fi adăpostit de un ecosistem care luptă pentru propria libertate.

Plaja din Sfântul Gheorghe este probabil una dintre cele mai frumoase din țară, din prisma faptului că singura muzică pe care o auzi este cea a apei, iar despre nisip am putea spune că este nisipul de aur al Deltei, și ce să crezi – se află pe teritoriul României. Frumusețea plajei este dată de simplitate și sentimentul de libertate în care te poți scufunda. Omul, plaja și biosfera protejată a Deltei.

Bineînțeles, ne dorim ca toți cei care înțeleg libertatea și frumusețile oferite de Delta Dunării să se descopere pe ulițele din sat pavate cu nisip fin, nu asfalt sau pământ, în liniștea pe care această bucată de pământ o oferă prin fiecare specie de plantă și viețuitoare care construiesc întreg ecosistemul. Cât despre plaja din Sfântul Gheorghe, aceasta este suficient de mare pentru toți cei care vor să scape de agitație și să se bucure de un loc aparte.

Pentru o experiență inedită în Delta Dunării, ți-am pregătit o cazare în Sfântul Gheorghe, la 15 minute de această plajă minunată de care iți povestim și locul în care unul din brațele Dunării se vărsă în Marea Neagră. O ambarcațiune plutitoare care se folosea la strânsul stufărișului, și pe care am transformat-o într-un hotel ce plutește pe apa din Delta Dunării. Îți punem la dispoziție toate condițiile de care ai nevoie pentru a experimenta din autenticitatea Deltei și a te îndrăgosti definitiv și irevocabil de acest loc.

Plaja cu cea mai frumoasă vedere din Delta Dunării

Plaja din Sfântul Gheorghe este alternativa litoralului românesc prea aglomerat, prea zgomotos uneori, locul în care te regăsești și găsești o altă lume, cu alte gusturi gastronomice și obiceiuri. Un loc pe hartă în care împreunarea dintre Dunăre și Marea Neagră este accentuată printr-o linie de culoare, fenomen unic, iar viața sălbatică își urmează cursul natural. Nici nu vă mai povestim de excursiile pe canalele și pe lacurile din împrejurimile satului autentic Sfântul Gheorghe, pe care le organizăm, precum și peninsula Sacalin.

Dacă te-am făcut măcar curios despre cum ar putea arăta acest peisaj și prin ochii tăi, nu mai sta pe gânduri și rezervă o vacanța în Delta Dunării, și descoperă ofertele de cazare în Sfântul Gheorghe pe care le oferim.

X