France

Hotel Delta Ways

Hotel Plutitor Delta Ways***

Experienta ta in Delta Dunarii.

Cum altfel ai putea să te bucuri de frumusețea Deltei decât prin a alege o cazare de tip hotel plutitor care se încadrează perfect în acest habitat natural?

Pentru un sejur aparte, propunerea noastră este un hotel amplasat în Sfântul Gheorghe, chiar în inima Deltei Dunării, aproape de locul în care Dunărea se preda în fața Mării Negre și se contopesc.

Deși modul nostru de viață a suferit schimbări în contextul pandemiei, știm cât de importantă este reconectarea cu natura. De aceea, un sejur în Delta Dunării este alegerea ideală. Iar noi ne dorim să ai parte de această reconectare în cele mai sigure condiții, asigurându-ne totodată că te poți bucura de o vacanță în care să redescoperi o parte unică a României.

Ne dorim ca oamenii să redescopere frumusețile acestei părți și să se bucure de o vacanță altfel, în care bucuria supremă este însăși natura, și nu facilitățile unei camere de hotel. Credem că poveștile care înconjoară aceste locuri sunt cele care te vor atrage și te vor face să îți dorești să revii.

Ți-am spus și de gastronomia locală?

Nu o să iți dezvăluim meniul, dar putem să îți spunem că nu ai să regăsești nicăieri preparatele specifice zonei, iar aceasta este o altă experiență pe care doar Delta o oferă. Cum altfel să ajungi la esența unui loc, dacă nu prin gastronomie, localnici, legende și însăși natura?

Ce facilități oferim?

Deși este o parte a lumii unde tradiția conservată de localnici face casă cu un ecosistem ce se dezvoltă într-un ritm propriu, hotelul plutitor îți pune la dispoziție toate facilitățile necesare pentru a avea parte de o vacanță confortabilă și plină de aventură.

Pentru autenticitatea experienței, am păstrat formatul camerelor de tip cabine ce se regăsesc pe un vapor, cu o suprafață aproximativă de 8mp (3/2m camera și 1/2m baia). Da, au și baie proprie. Pentru verile călduroase, camerele sunt dotate cu aer condiționat, dar cu toate peisajele din jur nu credem că vei petrece prea mult timp în ea. Desigur, oferim și Wi-Fi dacă vrei să le scrii prietenilor și să le arăți că faci parte din această minune, numita Delta Dunării.

Chiar daca plaja Mării Negre este aproape de locație, hotelul plutitor are o punte de pe care te poți bucura de razele soarelui din Deltă.

Mai mult, îți punem la dispoziție o terasă unde poți savura din preparatele locale, dar și din natura ce înconjoară ambarcațiunea.

Dacă tot am amintit de preparate, îți vom da câteva indicii: crap, caras, știucă, somn. Un meniu care îți vă deschide pofta de cunoaștere pentru această zonă a țării – o călătorie doar dus ale papilelor gustative, căci nu vei mai dori să te întorci. Și, nici o masă nu ar fi completă fără un pahar. De asta ne ocupăm tot noi, direct de la barul de pe vapor.

Daca vrei să vezi mai multe imagini cu hotelul plutitor Delta Ways, îți punem la dispoziție un tur virtual 360 pe care îl găsești în Galeria Foto.

Facilitati oferite

Camerele sunt tip cabine de vapor, au o suprafata de aproximativ 8mp (3/2m camera si 1/2m baia) si au tot confortul necesar: baie proprie, televizor, climatizare. Mai multe imagini si tur virtual 360 in sectiunea galerie foto.
Hotelul dispune de toate facilitatile de confort necesare: aer conditionat, camere cu grup sanitar propriu, restaurant, punte de plaja. Terasa hotelului va sta la dispozitie pentru seri de neuitat.
Pe terasa acoperita dotata cu mobilier outdoor va puteți relaxa oricand! Indiferent ca doriți sa admirati privelistea mirifica, sa va savurati ceaiul de dupa-amiaza sau sa faceti foto-safari , noi vom fi acolo sa va asiguram tot confortul necesar.
Meniul meselor este alcatuit din specialitati din peste autohton (crap, caras, stiuca, somn), in proportie de 70%. Bors de peste, peste prajit, plachie de peste, sarmalute sau ardei umplu cu peste, icre…La cerere se pot oferi si meniuri fara peste sau meniuri premium. Deasemenea de la barul hotelului se pot servi o gama larga de bauturi la pret accesibil.

X