France

Cazare in delta Dunarii – Hotel Plutitor

Hotel Plutitor Delta Ways***

Experienta ta in Delta Dunarii.

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să plutești deasupra apei, cucerindu-i fiecare val? Nu te mai gândi și redescoperă natura și frumusețile unei lumi ascunse în stufărișul din Delta, acolo unde Dunărea bătrână îmbrățișează Marea Neagra, contopindu-se într-o altă lume care nu poate fi descifrată decât de cei care își deschid orizonturile.

Hotelul este amplasat in Sfantu Gheorghe in inima Deltei, aproape de cele mai frumoase si salbatice zone din Delta Dunarii.
Printr-o reusita imbinare intre traditie si natura, in opinia noastra Sfantu Gheorghe este cea mai buna alegere pentru o vacanta in Delta.
In completarea acestei minunate ambiante, deltadunariiturism.ro va ofera un sejur inedit si spectaculos pe un Hotel Plutitor.
Delta Dunării este una dintre cele mai sigure destinații pentru o vacanță în România post-pandemie, unde industria ospitalității este pregătită să primească turiștii în condiții de siguranță și unde turiștii pot practica un turism responsabil, lent, de vizitare, armonios îmbinat cu biodiversitatea, multiculturalitatea, tradițiile și gastronomia locală.
Turistilor care viziteaza Delta Dunarii au experimentat deja o cazarea intr-o pensiune, fie ea la munte sau la mare. Sugestia noastra ar fi ca atunci cand vizitati Delta Dunarii sa alegeti o cazare pe un Hotel plutitor, ca o completare binevenita care va da posibilitatea sa simtiti spiritul Deltei, pe apa, aproape de natura, pe intreg parcursul sejurului dvs.
Hotelul plutitor DELTA WAYS a fost creat special pentru Delta Dunării, este o ambarcațiune de dimensiuni medii.
Hotelul dispune de toate facilitatile de confort necesare: aer conditionat, TV, internet Wi-Fi, camere cu grup sanitar propriu, restaurant, punte de plaja. Terasa hotelului va sta la dispozitie pentru seri de neuitat.

Facilitati oferite

Camerele sunt tip cabine de vapor, au o suprafata de aproximativ 8mp (3/2m camera si 1/2m baia) si au tot confortul necesar: baie proprie, televizor, climatizare. Mai multe imagini si tur virtual 360 in sectiunea galerie foto.
Hotelul dispune de toate facilitatile de confort necesare: aer conditionat, camere cu grup sanitar propriu, restaurant, punte de plaja. Terasa hotelului va sta la dispozitie pentru seri de neuitat.
Pe terasa acoperita dotata cu mobilier outdoor va puteți relaxa oricand! Indiferent ca doriți sa admirati privelistea mirifica, sa va savurati ceaiul de dupa-amiaza sau sa faceti foto-safari , noi vom fi acolo sa va asiguram tot confortul necesar.
Meniul meselor este alcatuit din specialitati din peste autohton (crap, caras, stiuca, somn), in proportie de 70%. Bors de peste, peste prajit, plachie de peste, sarmalute sau ardei umplu cu peste, icre…La cerere se pot oferi si meniuri fara peste sau meniuri premium. Deasemenea de la barul hotelului se pot servi o gama larga de bauturi la pret accesibil.

X