Oferta sejur 3n/4z + 3 excursii

Oferta speciala in Delta Dunarii pe hotel Plutitor Delta Ways + 3 excursii
– 890 ron/persoana valabil pentru lunile mai, iunie si octombrie.
* pentru ofertele din perioada iulie – 15 septembrie, dati click aici.
* intrari in fiecare zi de joi si luni din saptamana.
* acceptam tichete de vacanta (sodexo, edenred, cheque vacances).
* excursii optionale disponibile (Letea, Sulina)

Servicii incluse:
– transfer Tulcea – hotel plutitor si retur, cu barci rapide;
– cazare in camera dubla;
– masa (pensiune completa);
– 3 excursii conform program.

Pentru descrierea generala a conditiilor de cazare, masa si excursii, dati click aici. (Link recomandat. Multe informatii utile)

Program:
Ziua 1
Intalnire cu turistii in Port Tulcea Aval la ora 16:30, plecare la ora 17 cu salupa rapida (semi inchisa) catre hotel Delta Ways. Optional masinile pot fi lasate in parcare privata pazita in incinta portului, costul fiind de 15 ron/zi/autoturism.

OFERTE CAZARE DELTA DUNARIISosire hotel si cazare.
Hotelul dispune de toate facilitatile de confort necesare: aer conditionat, camere cu grup sanitar propriu, restaurant cu terasa, punte de plaja.
Servire cina (gustare, un fel principal de peste cu garnitura si desert).
Dupa cina se va face o excursie de apus de soare pe lacul Ligheanca.
Seara, program liber, terasa in aer liber a hotelului va sta la dispozitie. Terasa este protejata in intregime de plasa impotriva tantarilor, are instalatie de sonorizare si lumini. Deasemenea de la barul hotelului se pot servi o gama larga de bauturi la pret accesibil.


Ziua 2

Mic dejun, urmat de o excursie de 3 ore in Rezervatie ; Canal Sontea, lac Fortuna, Canal Olguta.
In ceea ce priveste excursiile, alternativele ar fi cu barca sau cu o nava specializata. O excursie de cateva ore cu o barca aglomerata in care nici nu te poti ridica in picioare in conditii de siguranta, poate fi o experienta frustranta.Oferta noastra este o excursie cu nava de lux, specializata in accesul pe ape mici, Lazy Days*.
Siguranta, punte inalta cu perspectiva dincolo de limita stufului, spatii generoase, scaune confortabile, sezlonguri, toaleta la bord, frigider, sunt cateva detalii care vor transforma excursia dvs. intr-o aventura placuta.oferta cazare delta dunarii
Veti beneficia de ghizi locali, care cunosc bine “secretele” Deltei, canale, lacuri sau garle pe care nu le veti gasi pe nici o harta. Deasemenea veti intalni si unele din celebrele vietuitoare ale Deltei (pelicani, egrete, lebede…), nu uitati sa va luati aparatul de fotografiat.
La intoarcerea din excursie se va servi masa de pranz (specialitati din peste, meniul fiind convenit in prealabil cu oaspetii).
Dupa masa, timp liber. Se pot organiza excursii optionale la Padurea Letea sau la Sulina, sau puteti face o plimbare in localitatea Mila 23.
La ora 19.30 se serveste cina.

Ziua 3

OFERTE CAZARE DELTA DUNARIIMic dejun, urmat de o  excursie 3 ore jumatate intr-o alta zona a Rezervatie ; canal Eracle, canal Lopatna, Lac 3 Iezere, lac Bogdaproste.
La intoarcerea din excursie se va servi masa de pranz.
Dupa masa, timp liber. Se poate face plaja pe sezlongurile de pe terasa Hotelului sau e pot organiza excursii optionale la Padurea Letea sau la Sulina
La ora 19.30 se serveste cina.

Ziua 4
Mic dejun si intoarcere la Tulcea.

Nota:
– pachetul cuprinde toate serviciile mai sus mentionate mai putin bauturile care se comanda contracost de la barul hotelului.
– programele optionale sunt contra cost.
– meniul meselor este alcatuit din specialitati din peste autohton (crap, caras, stiuca, somn), in proportie de 70%. Bors de peste, peste prajit, plachie de peste, sarmalute sau ardei umplu cu peste, icre… La cerere se pot oferi si meniuri fara peste.
– ordinea efectuarii excursiilor poate diferi.
– supliment single + 150 ron la pachet.
– copii sub 7 ani cazati in camera cu ambii parintii  beneficiaza de reducere 200 ron. – cabinele nu au spatiu pentru pat suplimentar, iar utilizarea patului  de catre un adult si un copil, ar putea fi inconfortabila.
– programul si traseele pot suferi mici modificari in functie de factori cum ar fi cotele apelor sau blocarea anumitor canale.
– in cazul in care numarul total al participantilor la excursie este sub 5 persoane, excursiile se vor organiza cu barca cu motor.
– nu sunt permise bauturile si alimentele din afara unitatii.
– intrucat transferul se face cu barci rapide bagajul nu v-a depasi 15 kg.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *