Sejur Rusalii

Sejur Rusalii 2018
* intrare vineri 25.05, iesire luni 28.05.2018

– 1090 ron/persoana

Pentru descrierea generala a conditiilor de cazare, masa si excursii, dati click aici. (Link recomandat. Multe informatii utile)

Servicii incluse:
– transfer Tulcea – Mila 23 si retur;
– cazare in camera dubla;
– masa (ziua 1 cina,ziua 2 pensiune completa,ziua 3 demipensiune,ziua 4 mic dejun);
– 5 excursii (1 excursie de apus de soare, 2 excursii in Rezervatie in zone diferite, 1 excursie Padurea Letea, 1 excursie Sulina).

Program:

Program:
Ziua 1
Intalnire cu turistii in Port Tulcea Aval la ora 16:30, plecare la ora 17 cu salupa rapida catre hotel Delta Ways. Optional masinile pot fi lasate in parcare privata pazita in incinta portului, costul fiind de 15 ron/zi/autoturism.OFERTE CAZARE DELTA DUNARII
Sosire hotel si cazare.
Hotelul dispune de toate facilitatile de confort necesare: aer conditionat, camere cu grup sanitar propriu, restaurant cu terasa, punte de plaja.
Servire cina (gustare, un fel principal de peste cu garnitura si desert).
Dupa cina se va face o excursie de apus de soare pe lacul Ligheanca.
Seara, program liber, terasa in aer liber a hotelului va sta la dispozitie. Terasa este protejata in intregime de plasa impotriva tantarilor, are instalatie de sonorizare si lumini. Deasemenea de la barul hotelului se pot servi o gama larga de bauturi la pret accesibil.

Ziua 2
Mic dejun, urmat de o excursie de 3 ore in Rezervatie ; Canal Sontea, lac Fortuna, Canal Olguta.
In ceea ce priveste excursiile, alternativele ar fi cu barca sau cu o nava specializata. O excursie de cateva ore cu o barca aglomerata in care nici nu te poti ridica in picioare in conditii de siguranta, poate fi o experienta frustranta.
Oferta noastra este o excursie cu nava de lux, specializata in accesul pe ape mici, Lazy Days*.
oferta cazare delta dunariiSiguranta, punte inalta cu perspectiva dincolo de limita stufului, spatii generoase, scaune confortabile, sezlonguri, toaleta la bord, frigider, sunt cateva detalii care vor transforma excursia dvs. intr-o aventura placuta.
Veti beneficia de ghizi locali, care cunosc bine “secretele” Deltei, canale, lacuri sau garle pe care nu le veti gasi pe nici o harta. Deasemenea veti intalni si unele din celebrele vietuitoare ale Deltei (pelicani, egrete, lebede…), nu uitati sa va luati aparatul de fotografiat.
La intoarcerea din excursie se va servi masa de pranz.
Dupa masa, o excursie 3 ore jumatate intr-o alta zona a Rezervatie ; canal Eracle, canal Lopatna, Lac 3 Iezere, lac Bogdaproste.
Deasemenea se pot inchiria barci si undite pentru pescuit sau se poate face plaja pe sezlongurile de pe terasa Hotelului.
La ora 20 se serveste cina.

 

Ziua 3
Mic dejun, urmat de o excursie la Padurea Letea. Traseul va fi pe unul din cele mai frumoase si mai pline de nuferi canale din Delta Dunarii, canalul Majaru. Excursia se va desfasura cu barcile rapide pana in localitatea Letea, cu masina de teren deschisa (gen safari) pana la padure si traseu pietonal in padure.OFERTE CAZARE DELTA DUNARII
In jurul pranzului, vom pleca de la Letea, catre Sulina. La Sulina, programul va fi liber. Se pot vizita plaja sau farul vechi. Deasemenea se poate servi masa la una din terasele sau restaurantele din Sulina sau de pe plaja. Masa de pranz din excursia de la Sulina nu este inclusa in pachet si se va plati separat la restaurantul ales de turisti.
La ora 18 va fi intalnirea pentru trasferul inapoi la hotel.
In jurul orei 20 se va servi cina.

 

Ziua 4
Mic dejun si intoarcere la Tulcea.

Nota:
* pachetul cuprinde toate serviciile mai sus mentionate mai putin bauturile care se comanda contracost de la barul hotelului.
* programele optionale sunt contra cost.
* Meniul meselor este alcatuit din specialitati din peste autohton (crap, caras, stiuca, somn), in proportie de 70%. Bors de peste, peste prajit, plachie de peste, sarmalute sau ardei umplu cu peste, icre…La cerere se pot oferi si meniuri fara peste.
Meniuri premium disponibile. Storceag sau gratar de sturion, batog, stiuca umputa, pui de balta…
* supliment single + 250 ron la pachet.
* programul si traseele pot suferi mici modificari in functie de factori cum ar fi cotele apelor sau blocarea anumitor canale.
* in cazul in care numarul total al participantilor la excursie este sub 5 persoane, excursiile se vor organiza cu barca cu motor.
* nu sunt permise bauturile si alimentele din afara unitatii.
* intrucat transferul se face cu barci rapide bagajul nu v-a depasi 15 kg.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *