Sejur Paste 2018 in Delta Dunarii

Oferta sejur Paste 2018 in Delta Dunarii

pe Hotel plutitor Delta Ways, 4 zile/ 3 nopti (06- 09.04.2018)
– 980 ron/persoana.
Pentru descrierea generala a conditiilor de cazare, masa si excursii, dati click aici. (Link recomandat. Multe informatii utile)
*reduceri pana la 10% pentru grupuri, vezi formularul de rezervare
* grup minim 8 persoane. Pentru grupuri mai mici sunati-ne.
Sunt incluse:
-Transfer cu barci rapide Tulcea-Hotel Plutitor Delta Ways si retur;
-Cazare in camera dubla;
-Masa conform program;
-Excursie apus de soare, 2 excursii de Rezervatie in zone diferite;
– Permis de acces in Rezervatie.
Ziua 1 (06.04.2018)
Intalnire cu turistii la ora 16:00 in Port Tulcea Aval (Coordonate GPS: LAT:45.187893 LON:28.807539). In incinta Portului Aval exista parcare privata pazita unde va puteti lasa masinile. Costul este de 10 ron/zi/autoturism. Plecare la ora 16:30 catre Hotel plutitor Delta Ways amplasat intr-o zona linistita din marginea localitatii Mila 23.
Cazare Delta Dunarii SejurSosire Hotel plutitor si cazare. Dupa acomodare se va servi o cina pescareasca (gustare, un fel principal si desert). Persoanele care tin post sunt rugate sa ne anunte.
Dupa cina se va face o excursie de apus de soare pe lacul Ligheanca.
Seara, program liber, terasa in aer liber a hotelului va sta la dispozitie. Terasa este protejata in intregime de plasa impotriva tantarilor, are instalatie de sonorizare si lumini. Deasemenea de la barul hotelului se pot servi o gama larga de bauturi la pret accesibil.

 

Ziua 2 (07.04.2018)
Mic dejun, urmat de o excursie de 3 ore in Rezervatie pe Canalul Sontea, lacul Fortuna si Canalul Olguta.
In ceea ce priveste excursiile, alternativele ar fi cu barca sau cu o nava specializata. O excursie de cateva ore cu o barca aglomerata in care nici nu te poti ridica in picioare in conditii de siguranta, poate fi o experienta frustranta.
cazare Delta Dunarii relaxantaOferta noastra este o excursie cu nava de lux, specializata in accesul pe ape mici, Lazy Days*.
Siguranta, punte inalta cu perspectiva dincolo de limita stufului, spatii generoase, scaune confortabile, toaleta la bord, frigider, sunt cateva detalii care vor transforma excursia dvs. intr-o aventura placuta.
Veti beneficia de ghizi locali, care cunosc bine „secretele” Deltei, canale, lacuri sau garle pe care nu le veti gasi pe nici o harta. Deasemenea veti intalni si unele din celebrele vietuitoare ale Deltei (pelicani, egrete, lebede…), nu uitati sa va luati aparatul de fotografiat.
La intoarcerea din excursie se va servi un pranz pescaresc cu nelipsitul bors de peste.
Dupa masa, pana la cina, este o perioada de program liber. Puteti vizita satul natal al lui Ivan Patzaichin unde a si deschis Muzeul Lotcii sau puteti participa la excursia optionala de la Padurea Letea.
La ora 20 se serveste cina.
Ziua 3 (08.04.2018)
Mic dejun traditional de paste, urmat de o excursie 3 ore jumatate intr-o alta zona a Rezervatie: canal Eracle, canal Lopatna, Lac 3 Iezere, lac Bogdaproste.
La pranz ne vom intoarce la hotel unde se va servi pranzul traditional de paste.
Dupa masa, pana la cina, perioada de program liber. Optional se poate organiza excursie la Sulina.
In jurul orei 20 se va servi cina festiva de paste.

Ziua 4 (09.04.2018)
Mic dejun si intoarcere la Tulcea.

Fa o rezervare sau verifica disponibilitatea

Nota:
* pachetul cuprinde toate serviciile mai sus mentionate mai putin bauturile care se comanda contracost de la barul hotelului.
* programele optionale sunt contra cost.
* supliment single + 250 ron la pachet.
* Copii sub 7 ani cazati in camera cu ambii parintii beneficiaza de reducere 200 ron. Cabinele nu au spatiu pentru pat suplimentar, iar utilizarea patului de catre un adult si un copil, ar putea fi inconfortabila.
* programul si traseele pot suferi mici modificari in functie de factori cum ar fi cotele apelor sau blocarea anumitor canale.
* nu sunt permise bauturile si alimentele din afara unitatii.
* intrucat transferul se face cu barci rapide bagajul nu v-a depasi 15 kg.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *