Amanunte pentru un sejur relaxant in Delta Dunarii

Toti ne asteptam ca in zilele noastre de vacanta stresul cotidian sa dispara.

Din pacate, de cele mai multe ori, realitatea ne contrazice.

Plecand de la aglomeratia din trafic pana la destinatia de vacanta, continuand cu unele neconcordante intre asteptarile noastre si realitatile din destinatia de vacanta, toate pun la incercare buna noastra dispozitie.
Organizarea serviciilor noastre turistice au in vedere acest aspect.
Aveti mai jos cateva “amanunte” pentru un sejur relaxant in Delta Dunarii, de care echipa turismindelta.ro a tinut seama:
1. Asigurarea unei parcari sigure si pazite pentru masinile turistilor.
Municipiul Tulcea este asezat intre mai multe dealuri si vai. Din aceasta cauza o ploaie torentiala de vara poate transforma unele zone din oras in mici lagune unde cota apei poate transforma masinile in submarine. Parcarea oferita turistilor nostri este sigura din acest punct de vedere.

2. Transferul si excursiile catre obiective mai departate cum ar fi Padurea Letea sau Sulina, se efectueaza cu barci rapide acoperite, care se pot inchide complet in caz de ploaie.
cazare Delta Dunarii relaxanta
3. Excursiile principale se realizeaza cu nava Lazy Days.
cazare Delta Dunarii relaxanta

O excursie de cateva ore cu o barca aglomerata, in care stai umar langa umar si in care nici nu te poti ridica in picioare in conditii de siguranta, poate fi o experienta frustranta.

Oferta noastra este o excursie cu nava de lux, specializata in accesul pe ape mici, Lazy Days.

Siguranta, punte inalta cu perspectiva dincolo de limita stufului, spatii generoase, scaune confortabile, sezlonguri, toaleta la bord, frigider, sunt cateva detalii care vor transforma excursia dvs. intr-o aventura placuta.
4. Terasa acoperita si protejata cu plasa impotriva tantarilor. Orice seara de vara este mai placuta pe o terasa. Mai ales intr-o astfel de ambianta.
cazare Delta Dunarii relaxanta
Si pentru ca tantarii sa nu ne strice seara, terasa hotelului plutitor este protejata in intregime de plasa impotriva tantarilor.
5. Asiguram achizitionarea permiselor de acces in Rezervatia Deltei Dunarii.

In mod normal, permisele de acces se achizitioneaza individual de la automatul din sediul Administratiei Rezervatiei Delta Dunarii.

Din pacate in sezon din cauza aglomeratiei, deplasarea la sediul administratiei si gasirea unui loc de parcare in zona poate fi o provocare. Deasemenea cozile de la automatul de permise pot fi consistente.

Pentru evitarea acestei situatii turismindelta.ro asigura achizitionarea permiselor de acces pentru clientii sai.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *