Descriere generala hotel plutitor Delta Ways***

Descriere generala sejur cu cazare in Delta Dunarii pe hotel Plutitor Delta Ways

Localitatea Mila 23 este amplasata in inima Deltei, aproape de cele mai frumoase si salbatice zone din Delta Dunarii. Printr-o reusita imbinare intre traditie si natura, in opinia noastra Mila 23 este cea mai buna alegere pentru o vacanta in Delta. In completarea acestei minunate ambiante, turismindelta.ro va ofera un sejur inedit si spectaculos pe un Hotel Plutitor.
Prezentare video aici. Galerie foto aici.
Majoritatea turistilor care viziteaza Delta Dunarii au experimentat deja o cazarea intr-o pensiune, fie ea la munte sau la mare.
Sugestia noastra ar fi ca atunci cand vizitati Delta Dunarii sa alegeti o cazare pe un hotel plutitor, ca o completare binevenita care va da posibilitatea sa simtiti spiritul Deltei, pe apa, aproape de natura, pe intreg parcursul sejurului dvs.

OFERTE CAZARE DELTA DUNARII

Dimensiunea generoasa 28/5m impreuna cu deplasamentul de aproape 100 de tone ofera siguranta si stabilitate navei, oscilatiile cauzate de valuri fiind neperceptibile.

Hotelul dispune de toate facilitatile de confort necesare: aer conditionat, camere cu grup sanitar propriu, restaurant, punte de plaja.
Terasa hotelului va sta la dispozitie pentru seri de neuitat.

OFERTE CAZARE DELTA DUNARII

Camerele sunt tip cabine de vapor, au o suprafata de aproximativ 8mp (3/2m camera si 1/2m baia) si au tot confortul necesar: baie proprie, televizor, climatizare. Mai multe imagini si tur virtual 360 in sectiunea galerie foto.

OFERTE CAZARE DELTA DUNARII

Meniul meselor este alcatuit din specialitati din peste autohton (crap, caras, stiuca, somn), in proportie de 70%. Bors de peste, peste prajit, plachie de peste, sarmalute sau ardei umplu cu peste, icre…La cerere se pot oferi si meniuri fara peste sau meniuri premium. Deasemenea de la barul hotelului se pot servi o gama larga de bauturi la pret accesibil.

In ceea ce priveste excursiile, alternativele ar fi cu barca sau cu o nava specializata. O excursie de cateva ore cu o barca aglomerata in care nici nu te poti ridica in picioare in conditii de siguranta, poate fi o experienta frustranta.
Oferta noastra este o excursie cu nava de lux, specializata in accesul pe ape mici, Lazy Days.

oferta cazare delta dunarii

Siguranta, punte inalta cu perspectiva dincolo de limita stufului, spatii generoase, scaune confortabile, sezlonguri, toaleta la bord, frigider, sunt cateva detalii care vor transforma excursia dvs. intr-o aventura placuta.

Veti beneficia de ghizi locali, care cunosc bine “secretele” Deltei, canale, lacuri sau garle pe care nu le veti gasi pe nici o harta. Deasemenea veti intalni si unele din celebrele vietuitoare ale Deltei (pelicani, cormorani, egrete, lebede…), nu uitati sa va luati aparatul de fotografiat.

OFERTE CAZARE DELTA DUNARII

Canalele Sontea, Olguta, Majaru, lacurile Fortuna, Baclanesti, Bodaproste, padurea Letea sau plaja Sulina sunt doar cateva din destinatiile pe care vi le propunem.
Optional se pot inchiria barci si undite pentru pescuit sau se poate face plaja pe sezlongurile de pe terasa Hotelului.

OFERTE CAZARE DELTA DUNARIITransferul si excursiile spre destinatii mai departate cum ar fi Letea sau Sulina se efectueaza cu salupe rapide semi inchise. Acestea ofera confort sporit, protectie impotriva curentului de aer la deplasarea cu viteze mari, protectie impotriva razelor solare si mai ales vor salva ziua in cazul in care veti fi surprinsi de ploaie.

Avem si recomandari ! Verifica parerea turistilor care ne-au vizitat. Pe turistinfo. Pe Facebook.

Acceptam tichete de vacanta. Acestea vor putea fi folosite si pentru plata bauturilor sau a serviciilor suplimentare. Pentru plata cu tichete de vacanta, va rugam sa ne contactati inainte de a face rezervarea.

Pentru programul detaliat, accesati ofertele. Vezi aici ofertele noastre.


Comments

  1. Ana-maria din Bucuresti : ianuarie 26, 2018 at 12:10 pm

    Promptitudinea raspunsului la trimiterea rezervarii, mancarea foarte buna, aratoasa, portii mari, desert excelent. Am putut opta si pentru un meniu fara peste si acesta a fost inlocuit cu carne de pui, dar si meniul de peste a fost in special cu stiuca sau somn, preparate mereu diferit si gustos.

    Preluat de pe turist info

  2. Buna ziua!
    In ce perioada mai aveti locuri libere pentru 2 persoane?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *