Excursii in Delta Dunarii

Excursii si cazare in Delta Dunarii

 Lazy Days,  este probabil cea mai frumoasa si mai bine amenajata nava care opereaza in Delta.
La bord veti gasi tot confortul necesar unei excursii in Delta Dunarii. Una din zonele cele mai populare de pe nava, este puntea superioara (FlyDeck). De acolo puteti admira minunatele peisaje si fauna Deltei Dunarii, in conditii similare cu ale unui yacht de lux.O excursie de cateva ore cu o barca aglomerata in care nici nu te poti ridica in picioare in conditii de siguranta, poate fi o experienta frustranta. Oferta noastra este o excursie cu nava de lux, specializata in accesul pe ape mici, Lazy Days*

cazare in delta dunarii excursiiSiguranta, punte inalta cu perspectiva dincolo de limita stufului, spatii generoase, scaune confortabile, sezlonguri, toaleta la bord, frigider, sunt cateva detalii care vor transforma excursia dvs. intr-o aventura placuta.

cazare Delta Dunarii relaxantaVeti beneficia  de ghizi locali, care cunosc bine “secretele” Deltei, canale, lacuri sau garle pe care nu le veti gasi pe nici o harta. Deasemenea veti intalni si unele din celebrele vietuitoare ale Deltei (pelicani, cormorani, egrete, lebede…), nu uitati sa va luati aparatul de fotografiat.

Canalele Sontea, Olguta, Majaru, lacurile Fortuna, Baclanesti, Bodaproste, padurea Letea sau plaja Sulina sunt doar cateva din destinatiile pe care vi le propunem.

Alege o cazare inedita pe un hotel plutitor si vei petrece 100% din sejurul tau pe apa, aproape de natura. Hotelul dispune de toate facilitatile de confort necesare: aer conditionat, camere cu grup sanitar propriu, restaurant cu terasa, punte de plaja.

Pentru oferte dati click aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *